Nieuwe badkamer

Het plaatsen van een nieuwe badkamer is altijd een nieuwe uitdaging, want badkamers zijn vrijwel nooit hetzelfde. Om het gewenste resultaat te bereiken vergt het plaatsen van een nieuwe badkamer daarom een goede voorbereiding.

Heeft u een aanvraag bij ons gedaan voor een nieuwe badkamer, dan maken we graag eerst even kennis en nemen we wat informatie met u door. We plannen samen de periode waarin we de nieuwe badkamer gaan plaatsen en meten alles in. Heeft u bijzondere eisen aan uw badkamer of toilet? Geef het aan ons door. U kunt na onze eerste afspraak op uw gemak inspiratie opdoen en producten aanschaffen.

Voor het uitzoeken van uw nieuwe badkamer, die precies aan uw wensen voldoet, kunt u terecht bij onze showroom in het centrum van Alkmaar. Het Sanitair en Tegel Centrum heeft een uitgebreide showroom met een ruime keuze aan producten. In het STC is vakkundig personeel aanwezig die u graag van goed advies voorziet.

Als u sanitair en tegels heeft uitgezocht, kunt u deze lijst naar ons sturen en ontvangt u van ons een offerte. Bij akkoord zullen wij de producten voor u bestellen en starten op de afgesproken datum als de producten geleverd zijn.

Naast het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer, zijn wij u ook graag van dienst bij bijvoorbeeld een tweede toilet of natte ruimte. Vraag ons voor een offerte!