CV Ketel

Alle werkzaamheden die samenhangen met het goed functioneren van uw CV-ketel kunnen wij voor u uitvoeren. Of het nu gaat om een reparatie van uw CV-ketel of het plaatsen van een nieuwe Centrale Verwarming, u kunt met ons installatiebedrijf contact opnemen. Ook voor service en onderhoud hebben wij contracten afgesloten met partners en kunt u via ons een afspraak maken.

Ook hebben wij van diverse standaardmodellen CV-ketel aanbiedingen. Ketels die wij op voorraad en tegen scherpe tarieven ingekocht hebben vanwege hun goede prestatie en hoge kwaliteit. Op onze aanbiedingenpagina vindt u meer informatie over deze CV-ketel actie.

Wij van installatiebedrijf Ted Munster vinden het belangrijk dat uw CV-ketel een goede keuze is die afgestemd is op uw gebruik. Daarom adviseren wij u graag uitgebreid over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten en besparingen. Omdat iedere situatie persoonlijk is, adviseren wij u dan ook graag op een persoonlijke afspraak. Om u toch alvast wat inzicht te geven in de mogelijkheden, hebben wij een adviespagina gemaakt. Klik hier voor meer informatie over welke CV-ketel het beste bij u past.