Buiten huis

Ons installatiebedrijf verzorgt diverse werkzaamheden buiten huis. Wij zijn een erkend water- en gasinstallatiebedrijf. Graag verzorgen wij voor u de aanleg van waterleidingen en gasleidingen. Dit kan variëren van het plaatsen van een buitenkraan tot complete waterinstallaties en van het aanleggen van gasleidingen tot het installeren van een kookplaat of luchtverhitter.

Wij voeren ook dak- en zinkwerkzaamheden uit. Als de dakbedekking van uw woning of garage aan vervanging toe is, kunt u een beroep op ons doen. Wij kunnen zorg dragen voor het verwijderen en afvoeren van de oude dakbedekking. Dit gaat volgens overheidsrichtlijnen. Het aanbrengen van de nieuwe dakbedekking gaat volgens de brandmethode. Doorgaans is uw woning bedekt met een bitumineuze dakbedekking en afgewerkt met een daktrim of een zinken deklijst. Deze dakbedekking gaat ongeveer 20 jaar mee.

Veel dakgoten zijn uitvoerd in zink. De levensduur van zinken goten is ongeveer 25 jaar. Als er lekkage in de goot optreedt, is het aan te raden de goot in zijn geheel te vernieuwen. Is het aan de orde? U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.